Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Ψηφιοποίηση Δικτύου Οικονομικής Διπλωματίας

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 14
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece S.A)
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece S.A)
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
9.720.970,00 € (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
16 Σεπτεμβρίου 2024
Πηγη Χρηματοδοτησης
ΚΤΠ Ελλάδα 2.0 banner
ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2.0»
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Αντικείμενο του παρόντος έργου αποτελεί η παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού και ανάπτυξης συστημάτων πληροφορικής καθώς και η παροχή μιας δέσμης συναφών υπηρεσιών αναδιοργάνωσης και συμβουλευτικής, προκειμένου για την τεχνολογική μεταρρύθμιση και ψηφιοποίηση του εθνικού δικτύου οικονομικής διπλωματίας καθώς και την ενίσχυση της ψηφιακής ικανότητας του Enterprise Greece. Το έργο θα υποβοηθήσει την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και την αύξηση των  εξαγωγών και με την αύξηση της αποτελεσματικότητας του δικτύου θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της οικονομικής βιωσιμότητας και του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Το έργο συνδράμει επίσης στην ενίσχυση και αναδιοργάνωση του Enterprise Greece προκειμένου, με βάση τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, να αποτελέσει έναν σύγχρονο βραχίονα στήριξης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, εφάμιλλο των αντίστοιχων επιτυχημένων φορέων του εξωτερικού. Στο πλαίσιο του παρόντος επιδιώκεται η απλούστευση, ψηφιοποίηση, βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών του Enterprise Greece που αφορούν τόσο την εσωτερική λειτουργία του Οργανισμού όσο και τις εξωστρεφείς υπηρεσίες που παρέχει σε επενδυτές και εξαγωγείς.

Ποιος είναι ο σκοπός και οι στόχοι του έργου;

Στο πλαίσιο του παρόντος έργου επιδιώκεται η απλούστευση, ψηφιοποίηση, βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών της Enterprise Greece που αφορούν τόσο στην εσωτερική του λειτουργία του Οργανισμού όσο και τις εξωστρεφείς υπηρεσίες που παρέχει σε επενδυτές και εξαγωγείς, καθώς και η ανάπτυξη της εθνικής πύλης εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, η οποία θα αποτελέσει την ενιαία πύλη εξωστρέφειας, ενσωματώνοντας και αναβαθμίζοντας τα υφιστάμενα συστήματα.

Oι νέες τεχνολογίες αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα, οπότε αναπτύσσονται ψηφιακά εργαλεία εξωστρέφειας και διευκόλυνσης των επενδύσεων και σχεδιάζεται ένα σύνολο συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αναδιοργάνωσης διαδικασιών.

Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη του έργου;

Η υλοποίηση του έργου θα προσδώσει σειρά από οφέλη και δυνατότητες, όπως:

  • δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης των πόρων της εταιρίας.
  • δυνατότητα ηλεκτρονικής διαχείρισης των πληροφοριών της εταιρίας.
  • ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ικανοποίηση των εκάστοτε αιτημάτων πολιτών ή Φορέων.
  • δυνατότητα άμεσης αξιοποίησης και διάθεσης των πληροφοριών της εταιρία.
Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.