Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, περιφερειακών μονάδων και βοηθητικών συσκευών για τις ανάγκες του Ιονίου Πανεπιστημίου (Τμήμα Β)

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 14
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
26.560,09 € (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
16 Σεπτεμβρίου 2024
Πηγη Χρηματοδοτησης
Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025
Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μέσω του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.)
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Αντικείμενο του έργου αποτελεί ο εκσυγχρονισμός στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος, η οποία αποτελεί χώρο διοργανώσεων υψηλού επιπέδου όπως είναι διεθνή και πανελλήνια συνέδρια, ημερίδες, εκδηλώσεις, summer schools κ.ο.κ. Μέσω του εν λόγω υποέργου, αναμφίβολα διασφαλίζεται η επιχειρησιακή συνέχεια του Ιδρύματος
καθώς και προάγεται η εξωστρέφεια αυτού. Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται η προμήθεια εξειδικευμένου οπτικοακουστικού εξοπλισμού για την κάλυψη υπηρεσιών που υποστηρίζονται στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του κτιρίου της Ιονίου Ακαδημίας του Ιδρύματος.

Ποιος είναι ο σκοπός του έργου;

Σκοπός του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής πληροφοριακής υποδομής του Ιονίου Πανεπιστημίου με γνώμονα την υποστήριξη των αναγκών των Σπουδαστών καθώς και του Διοικητικού και Διδακτικού Προσωπικού.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.