Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Υπηρεσίες Υλοποίησης και παραμετροποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για λοιπούς φορείς

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 14
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο εσωτερικών-Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
3.198.493,60 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13 Δεκεμβρίου 2021
Πηγη Χρηματοδοτησης
ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ
BANNER ΕΠΑΝΕΚ ΕΚΤ scaled
ΕΣΠΑ Ε.Π. "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ" - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ)
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Αντικείμενο του Έργου είναι η ανάπτυξη και παροχή των απαραίτητων Υπηρεσιών για τη λειτουργία ενός ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού που θα δώσει τη δυνατότητα:

  • στο Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία του Ανθρώπινου Δυναμικού, της συνολικής και κεντρικής διαχείρισης και της εκπόνησης και της εφαρμογής
    στρατηγικών που αφορούν τα μέλη του Ανθρώπινου Δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης.
  • στους φορείς της Κεντρικής και Γενικής Κυβέρνησης, της διαχείρισης των μελών του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Η λειτουργία του εν λόγω Συστήματος θα αντικαταστήσει το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου (Απογραφή), μιας on-line βάση δεδομένων του προσωπικού που υπηρετεί με οποιαδήποτε σχέση εργασίας ή έργου στις δημόσιες υπηρεσίες, στα Ν.Π.Δ.Δ., στους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού δικαίου του δημόσιου τομέα.
Σημειώνεται ότι όλα τα στοιχεία και δεδομένα που την παρούσα χρονική στιγμή τηρούνται στο Έργο «Απογραφή – Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου», θα μεταφερθούν στο πλαίσιο του παρόντος Έργου στο Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ποιος είναι ο σκοπός του έργου;

Σκοπός του έργου είναι η αποτελεσματική διασύνδεση επιμέρους Εφαρμογών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης με τις Υπηρεσίες του Συστήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης, στην κατεύθυνση της Δημιουργίας ενός Ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο θα είναι σε θέση:

  • να διαχειριστεί με ενιαίο και διαφανή τρόπο το σύνολο των δεδομένων που αφορούν το Ανθρώπινο Δυναμικό της Δημόσιας Διοίκησης, ανεξάρτητα αν αυτά πρωτογενώς (στο επίπεδο του Φορέα) παράγονται και συντηρούνται με τη χρήση του Συστήματος ή με τη χρήση εφαρμογών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού που επιμέρους Φορείς θα επιλέξουν να διατηρήσουν σε χρήση.
  • να εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα στο Σύστημα των δεδομένων που τηρούνται στην «Απογραφή – Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου», καθώς και των πρόσθετων δεδομένων που θα τηρούνται στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Συστήματος, που προβλέπεται στο πλαίσιο του Υποέργου 2.
  • να παρέχει τη δυνατότητα στη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών για την παραγωγή επιτελικών αναφορών, την παραγωγή πολιτικών και τη χάραξη στρατηγικών στον συγκεκριμένο Τομέα.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.