Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Υπηρεσίες Αξιολόγησης και Διαχείρισης Δημοσιονομικών Κινδύνων για την Ενίσχυση και Βελτιστοποίηση του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Κοινωνίας της Πληροφορίας Μ.Α.Ε

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 19
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
60.000,00 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13 Σεπτεμβρίου 2021
Πηγη Χρηματοδοτησης
Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και δαπανών αμοιβών προσωπικού της Κοινωνίας της Πληροφορίας Μ.Α.Ε για το έτος 2021
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Αντικείμενο της παρούσας σύμβασεις είναι η κατάρτιση εγχειριδίου Διαδικασιών κατόπιν Αξιολόγησης – Εκτίμησης Δημοσιονομικών Κινδύνων με περιεχόμενο την καταγραφή των διαδικασιών που αφορούν διεργασίες με δημοσιονομικό χαρακτήρα, αξιολόγηση των κινδύνων και των δικλίδων ασφαλείας που υφίστανται και κατάρτιση προτάσεων για τον περιορισμό των κινδύνων ενδυνάμωση του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου και τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της Εταιρείας «Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.».

Κατάρτιση σχεδίου – εγχειριδίου που θα περιγράφει αναλυτικά τις διαδικασίες, τις υφιστάμενες δικλείδες ασφαλείας και τους κινδύνους ανά ελεγκτικό κύκλωμα προς προτυποποίηση και βελτιστοποίηση των υφιστάμενων διαδικασιών της Εταιρίας.

Το εγχειρίδιο θα περιγράφει ενδεικτικά και θα περιλαμβάνει:

-αναφορά στο υφιστάμενο Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου
-καταγραφή της ροής/στάδια διαδικασιών που περιέχουν δημοσιονομικό κίνδυνο ανά ελεγκτικό κύκλωμα
-καταγραφή των δημοσιονομικών κινδύνων ανά ελεγκτικό κύκλωμα
-καταγραφή των δικλείδων ασφαλείας ανά ελεγκτικό κύκλωμα
-καταγραφή προτεινόμενων – προβλεπόμενων δικλίδων προς αντιμετώπιση των κινδύνων και βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της Εταιρίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.