Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Υποστήριξη και παρακολούθηση των φάσεων site survey και rollout του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 3
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
567.605,00 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
11 Οκτωβρίου 2021
Πηγη Χρηματοδοτησης
«Επιχορήγηση της ΚτΠ Μ.Α.Ε. για το Έργο: "Δράσεις επέκτασης και υποστήριξης του Εθνικού Δικτύου Τηλεπικοινωνιών”
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Το έργο έχει ως βασικό άξονα την παροχή ενός μοντέρνου εργαλείου παρακολούθησης της εξέλιξης του έργου Σύζευξις από την ΚτΠ Μ.Α.Ε., διευκολύνοντας τη ροή εργασιών των Παρόχων Νησίδας και Εξοπλισμού καθώς και τη ροή της πληροφορίας μεταξύ των εργασιών πεδίου, τους αναδόχους και τους υπεργολάβους αυτών. Η δομημένη συλλογή των σχετικών υπηρεσιών έχει ως βασικό άξονα την επιτάχυνση των διαδικασιών των επισκέψεων και έρευνας πεδίου (site surveys), την αποδοχή των σχετικών εργασιών καθώς και την παρακολούθηση της εξέλιξης και υλοποίησης του έργου από την ΚτΠ Μ.Α.Ε.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την δημιουργία ενός λογισμικού ώστε τα αρμόδια όργανα παρακολούθησης και παραλαβής των συμβάσεων της Κοινωνίας της Πληροφορίας να μπορούν με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο να παρακολουθούν την εκτέλεση της σύμβασης του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ.

Ειδικότερα στο αντικείμενο του πληροφοριακού συστήματος περιλαμβάνονται:

  • Σύστημα CRM στο οποίο γίνει διαχείριση του μητρώου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ (φορείς, υποδομές και λοιπά δεδομένα).(με την ολοκλήρωση του rollout) για το σύνολο των φορέων που εντάσσονται στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ.
  • Υλοποίηση αυτοματοποιημένων ροών για την ανάθεση εργασιών στους Αναδόχους Εξοπλισμού και Δικτύου.
  • Αρχικοποίηση του συστήματος με δεδομένα που έχει ανακτήσει η ΚτΠ Μ.Α.Ε σε συνεργασία με τους φορείς και αποτυπώνουν την υφιστάμενη κατάσταση στους Φορείς σε σχέση με τις υποδομές που εμπίπτουν στο πλαίσιο του ΣΥΣΕΥΞΙΣ ΙΙ.
  • Εφαρμογή για την υποστήριξη των εργασιών της επιτόπιας έρευνας (site survey) με την δυνατότητα αποθήκευσης των απαραίτητων στοιχείων για την τρέχουσα και την αναγκαία υλοποίηση του Συζευξις ΙΙ ανά Φορέα. Η εφαρμογή θα παρέχεται μέσα από φορητή συσκευή (tablet) στο πεδίο και θα στέλνει τα δεδομένα που συμπληρώθηκαν/άλλαξαν στο CRM.
  • Λειτουργικότητα ανάθεσης και ολοκλήρωσης των εργασιών κατά την διάρκεια της υλοποίησης (rollout) των υπηρεσιών από τους Παρόχους Εξοπλισμού και Δικτύου.
  • Λειτουργικότητα τεκμηρίωσης κατά την παροχή των σχετικών υπηρεσιών και εγκατάστασης του κατάλληλου εξοπλισμού. Η σχετική λειτουργικότητα θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να παρέχεται μέσα από tablet στο πεδίο να στέλνει τα δεδομένα που συμπληρώθηκαν/άλλαξαν στο CRM.
  • Λειτουργικότητα παραμετροποίησης και ορισμού συγκεκριμένων ορίων για τους χρόνους ολοκλήρωσης των εργασιών και όλης της ροής στο CRM και παροχή αναφορών για την προβολή της ροής εξέλιξης των επιμέρους υλοποιήσεων στους Φορείς που εμπλέκονται στο Συζευξις ΙΙ.
  • Λειτουργικότητας αποδοχής – παραλαβής των σχετικών υπηρεσιών και εγκατάστασης του κατάλληλου εξοπλισμού. Η σχετική λειτουργικότητα θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να παρέχεται μέσα από tablet στο πεδίο να στέλνει τα δεδομένα που συμπληρώθηκαν/άλλαξαν στο CRM.
  • Παροχή συστήματος αποτύπωσης των φορέων και του σχετικού εξοπλισμού που αποδόθηκε σε αυτόν.
Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.