Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Υποέργο 2: «Υλοποίηση Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Ροής Εργασιών και Ψηφιακών Υπηρεσιών του Εθνικού Τυπογραφείου» της Πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Εθνικού Τυπογραφείου»

KTP ERGA HEADER 1
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Εθνικό Τυπογραφείο
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
1.037.160,00 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
30 Νοεμβρίου 2021
Πηγη Χρηματοδοτησης
ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ
BANNER ΜΔΤ ΕΤΠΑ 14 20 scaled
ΕΣΠΑ Ε.Π "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ" - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ)
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Ροής Εργασιών και Ψηφιακών Υπηρεσιών του Εθνικού Τυπογραφείου (ΠΣΕΤ) το οποίο καλύπτει ολιστικά και με πληρότητα τις Λειτουργικές Περιοχές Δραστηριότητας του ΕΤ που αφορούν την υποδοχή, επεξεργασία και δημοσίευση ΦΕΚ για το σύνολο των τευχών που χειρίζεται ο Οργανισμός, το οποίο θα αποτελέσει την βασική πλατφόρμα που θα υποστηρίξει τις στρατηγικές επιδιώξεις της και την αποτελεσματική εκτέλεση της καθημερινής εργασίας στο ΕΤ.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι του έργου;

Στόχους του έργου αποτελούν η δυναμική εξατομικευμένη παροχή πληροφόρησης στο κοινό καθώς και η απλούστευση των διαδικασιών του Εθνικού Τυπογραφείου.
Αναλυτικά οι στόχοι του συγκεκριμένου Έργου είναι :

α) Η επαύξηση των ψηφιακών υπηρεσιών και της λειτουργικότητας της ευρετηρίασης και της αναζήτησης της Ύλης των ΦΕΚ του Εθνικού Τυπογραφείου κατά τρόπο ώστε να είναι εφικτή

β) Η διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού περιβάλλοντος υποδοχής και επεξεργασίας εγγράφων προς δημοσίευση σε ΦΕΚ και υποδοχής εργασιών, σχεδιασμού και έντυπης ή ψηφιακής έκδοσης.

Το υπό ανάπτυξη Πληροφοριακό Σύστημα καλείται να επιτύχει την αποτελεσματική διαχείριση των λειτουργικών απαιτήσεων με την χρήση ροών διεκπεραίωσης διαδικασιών/ υποθέσεων. Θα πρέπει να καλύψει όλες τις διαδικασίες/υποθέσεις και ροές εργασίας, οι οποίες συμπτύσσουν και οργανώνουν το σύνολο των κρίσιμων και αντιπροσωπευτικών διαδικασιών που διεκπεραιώνουν το οργανωτικό και λειτουργικό αντικείμενο των υπηρεσιών του ΕΤ. Προς τούτο θα προτυποποιήσει ελέγχους και διαδρομές και ουσιαστικά θα οργανώσει και ενθέσει στις διαδικασίες και στα πρότυπα, την γνώση και το εκτελεστικό περιεχόμενο των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του ΕΤ.

Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη του έργου;

Τα αναμενόμενα οφέλη από την υλοποίηση του έργου είναι μεταξύ άλλων:

  • ο ψηφιακός μετασχηματισμός των διοικητικών διαδικασιών του Οργανισμού,
  • η συστηματοποίηση και η συνολική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το κοινό (φορείς του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα, πολίτες),
  • η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διεργασιών του Φορέα και η μείωση του αντίστοιχου κόστους λειτουργίας,
  • η συμμόρφωση με τις πλέον προωθημένες αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των διαχειριζόμενων δεδομένων,
  • η απρόσκοπτη ανταπόκριση των υπηρεσιών του ΕΤ στον ρόλο τους και η αποτελεσματική αξιοποίηση των διαχειριζόμενων πόρων.
Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.