Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων – ΟΠΣΥΕΔ

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 13
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
5.195.321,39 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28 Φεβρουαρίου 2022
Πηγη Χρηματοδοτησης
ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ
espa banner tpe 300x37 1
ΕΣΠΑ Ε.Π "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ"
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)
Ποιο είναι το αντικείμενο του έγου;

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια εξοπλισμού και συνοδευτικού λογισμικού, η παροχή εκπαίδευσης στους χρήστες καθώς και η εγκατάσταση, παραμετροποίηση και συντήρηση των υπό προμήθεια συστημάτων, προκειμένου να υποστηριχθεί πλήρως το αναπτυσσόμενο από το ΓΕΣ/ΔΕΠΛΗ λογισμικό για το «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων» (ΟΠΣΥΕΔ).

Η προαγωγή, διατήρηση και βελτίωση της υγείας του προσωπικού των ΕΔ, των οικογενειών τους και κατ’ επέκταση όλων δυνητικά των πολιτών, αποτελεί βασική λειτουργία των Στρατιωτικών Νοσοκομείων (ΣΝ) και λοιπών Υπηρεσιών Υγείας (ΥΥ) των ΕΔ, αλλά και μείζον θέμα για τις κυβερνήσεις και τους εμπλεκόμενους. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, απαιτείται η άρτια οργάνωση, λειτουργία και ποιοτική παροχή ΥΥ σε κάθε δικαιούχο.

Συνεπώς, κρίνεται αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) υγείας των ΕΔ, που θα αναβαθμίσει τις παροχές ΥΥ. Το συνολικό έργο περιλαμβάνει, τη δυνατότητα συλλογής, αποθήκευσης, επεξεργασίας και διανομής με ασφάλεια, δεδομένων και πληροφοριών, με παράλληλη διαλειτουργία του Κέντρου Συλλογής Δεδομένων (ΚΣΔ) με άλλα ΠΣ και άλλους φορείς, όπως η ΗΔΙΚΑ, ο ΕΟΠΥΥ, ιδιώτες κ.ά., ώστε να παρέχει την άμεση, γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτηση των Ληπτών ΥΥ (ΛΥΥ).

Παράλληλα, θα διευκολύνει το έργο των Παρόχων ΥΥ (ΠΥΥ), καθώς και του Διοικητικού Προσωπικού ΥΥ (ΔΠΥΥ), που θα πραγματοποιείται με ασφάλεια, αμεσότητα και ποιότητα. Οι Διοικήσεις των ΥΥ, θα μπορούν να λάβουν σωστές και γρήγορες αποφάσεις οργανωτικού, διοικητικού και οικονομικού χαρακτήρα, αξιοποιώντας τα δεδομένα μέσω του υπό ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Υγείας των ΕΔ (ΟΠΣΥΕΔ).

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.