Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Υπηρεσίες Υποστήριξης Παρακολούθησης και Διαχείρισης των Δράσεων των Κρατικών Ενισχύσεων της ΚτΠ Α.Ε. που διαχειρίζεται ως ενδιάμεσος Φορέας

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 5
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
60.000,00 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1 Σεπτεμβρίου 2020
Πηγη Χρηματοδοτησης
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Αντικείμενο του Έργου είναι η παροχή υπηρεσιών για την υποστήριξη, παρακολούθηση και Διαχείρισης των Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων της ΚτΠ Α.Ε. που διαχειρίζεται ως Ενδιάμεσος Φορέας και είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα κατά την υλοποίηση του έργου ο ανάδοχος θα αναλάβει την παροχή υπηρεσιών όπως αυτές περιγράφονται ενδεικτικά παρακάτω:

  • Γενική Διοικητική Υποστήριξη των Δράσεων.
  • Υποστήριξη Επιτροπών (Γνωμοδοτική, Ενστάσεων και Επαλήθευσης).
  • Υπηρεσίες κατά την Ολοκλήρωση των Πράξεων.
  • Υπηρεσίες Υποστήριξης Οικονομικής Διαχείρισης των Δράσεων.
  • Πρόσθετες Οριζόντιες Υποστηρικτικές Υπηρεσίες.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.