Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

NEWSLETTER

Ξεκινά το πρόγραμμα Smart Readiness

newsletter header
smart readiness

Η Κοινωνία της Πληροφορίας προχώρησε στην προκήρυξη της δράσης για την αναβάθμιση 120.000 κτιρίων με σύγχρονες υποδομές τηλεπικοινωνιών και δικτύων κοινής ωφέλειας. Το έργο, προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και προβλέπει την καταβολή επιχορήγησης για:

– Εγκατάσταση εσωτερικής καλωδίωσης που θα υποστηρίζει ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλών ταχυτήτων

– Τοποθέτηση «έξυπνων» μετρητών για την καταγραφή της κατανάλωσης ενέργειας

– Εγκατάσταση υποδομών που θα διασυνδέουν συστήματα καταγραφής του περιβαλλοντικού αποτυπώματος κοινόχρηστών εγκαταστάσεων, όπως είναι για παράδειγμα η κεντρική θέρμανση.

Σύμφωνα με τους όρους της δράσης, τα κτίρια για τα οποία θα δοθούν επιχορηγήσεις θα πρέπει να βρίσκονται σε περιοχές όπου έχουν εγκατασταθεί ή πρόκειται να εγκατασταθούν έως το 2026 δίκτυα οπτικών ινών με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ταχύτητας 1 Gbps.

Τα προς επιδότηση κτίρια θα προκύπτουν από τα στοιχεία που θα υποβάλλουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, ενώ οι ενδιαφερόμενοι εγκαταστάτες θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο σχετικό μητρώο ως τις 30 Ιουνίου 2023.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.