Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

Πρόσκληση Υποβολής Εξατομικευμένων Προσφορών για τη σύναψη Εκτελεστικής Σύμβασης της υπ’ αρ. 1453/4-7-2019 Συμφωνίας Πλαίσιο για το έργο : «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ – Υποδομές ασφάλειας / τηλεφωνίας / τηλεδιάσκεψης / καλωδίωσης» για το Υποέργο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ – Υποδομές ασφάλειας / τηλεφωνίας / τηλεδιάσκεψης / καλωδίωσης – Νησίδα 6 – Προμήθεια Υποδομών Φορέων / Υ-2.6

anakoinoseis 1
ktp syzeyxis ii

Τα Μέλη – Αντισυμβαλλόμενοι της Συμφωνίας Πλαίσιο για την εκτέλεση του έργου: «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ – Υποδομές ασφάλειας / τηλεφωνίας / τηλεδιάσκεψης / καλωδίωσης» για το Υποέργο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ – Υποδομές ασφάλειας / τηλεφωνίας / τηλεδιάσκεψης / καλωδίωσης – Νησίδα 6 – Προμήθεια Υποδομών Φορέων – Υ-2.6» του ΕΠ «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα», με Κωδ. ΟΠΣ: 5041737, καλούνται με την παρούσα όπως υποβάλουν κλειστή εξατομικευμένη Προσφορά με κριτήριο ανάθεσης τη «χαμηλότερη τιμή», για τη σύναψη της Εκτελεστικής Σύμβασης, όπως αναλυτικά περιγράφεται στο συνημμένο τεύχος της Πρόσκλησης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Τεύχους Πρόσκλησης. Το πλήρες κείμενο του Τεύχους Πρόσκλησης θα καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και θα δημοσιευθεί στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). Η Προκήρυξη θα αναρτηθεί και στο διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.