Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

Υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης του Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

anakoinoseis 1
ktp photo 13

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η δημιουργία μηχανισμού διαχείρισης, παρακολούθησης και συντονισμού των επιμέρους έργων που θα υποστηρίξουν την υλοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και η παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υποστήριξη ενός τόσο σύνθετου και σημαντικού εγχειρήματος, όπως αυτό της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού στο σύνολο της Δημόσιας Διοίκησης και με στόχο την επιτυχή υλοποίησή του.

Το βάρος και την ευθύνη αυτής της διαχείρισης και παρακολούθησης θα αναλάβει ο Δικαιούχος ο οποίος θα λειτουργεί σε απόλυτη συνεργασία με τις δομές διοίκησης του Έργου που θα συσταθούν στο πλαίσιο της αποτελεσματικής διαχείρισής του, στις οποίες και θα συμμετέχουν τόσο ο Κύριος του Έργου όσο και οι τελικοί αποδέκτες των αποτελεσμάτων του Έργου.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.