Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

Πρόσκληση Υποβολής Εξατομικευμένων Προσφορών για την σύναψη Εκτελεστικής Σύμβασης της υπ’ αριθμ. 1647 Συμφωνίας Πλαίσιο για το Υποέργο ‘Υπηρεσίες Εξειδικευμένης Τεχνικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης για τη Θεματική Περιοχή 2 «Υποστήριξη στον αναλυτικό σχεδιασμό και ωρίμανση παρεμβάσεων ή έργων στην κατάρτιση προκηρύξεων στη διενέργεια διαγωνισμών και στη σύναψη συμβάσεων» της Συμφωνίας Πλαίσιο για το Έργο: «Υπηρεσίες εξειδικευμένης τεχνικής και επιχειρησιακής υποστήριξης των Δράσεων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας»

anakoinoseis 1
element8

Πρόσκληση Υποβολής Εξατομικευμένων Προσφορών για την σύναψη Εκτελεστικής Σύμβασης της υπ’ αριθμ. 1647 Συμφωνίας Πλαίσιο για το Υποέργο ‘Υπηρεσίες Εξειδικευμένης Τεχνικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης για τη Θεματική Περιοχή 2 «Υποστήριξη στον αναλυτικό σχεδιασμό και ωρίμανση παρεμβάσεων ή έργων στην κατάρτιση προκηρύξεων στη διενέργεια διαγωνισμών και στη σύναψη συμβάσεων» της Συμφωνίας Πλαίσιο για το Έργο: «Υπηρεσίες εξειδικευμένης τεχνικής και επιχειρησιακής υποστήριξης των Δράσεων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας» (Α/Α  Πρόσκλησης 1).

Αποφασίζεται η υλοποίηση του Υποέργου ‘Υπηρεσίες Εξειδικευμένης Τεχνικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης για τη Θεματική Περιοχή 2 «Υποστήριξη στον αναλυτικό σχεδιασμό και ωρίμανση παρεμβάσεων ή έργων στην κατάρτιση προκηρύξεων στη διενέργεια διαγωνισμών και στη σύναψη συμβάσεων» της υπ’ αριθμ. 1647 Συμφωνίας Πλαίσιο για το Έργο: «Υπηρεσίες εξειδικευμένης τεχνικής και επιχειρησιακής υποστήριξης των Δράσεων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας» (Α/Α Πρόσκλησης 1).

1. Την αποστολή πρόσκλησης στα μέλη – αντισυμβαλλόμενους της της υπ’ αριθμ. 1647 Συμφωνίας Πλαίσιο για την εκτέλεση του ανωτέρω Υποέργου ‘Υπηρεσίες Εξειδικευμένης Τεχνικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης για τη Θεματική Περιοχή 2 «Υποστήριξη στον αναλυτικό σχεδιασμό και ωρίμανση παρεμβάσεων ή έργων στην κατάρτιση προκηρύξεων στη διενέργεια διαγωνισμών και στη σύναψη συμβάσεων» της Συμφωνίας Πλαίσιο για το Έργο: «Υπηρεσίες εξειδικευμένης τεχνικής και επιχειρησιακής υποστήριξης των Δράσεων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας» (Α/Α Πρόσκλησης 1) ως εξής:

Πρόσκληση προς:
την Ένωση Εταιρειών: «DELOITTE – OCTANE – PRIORITY»
την Εταιρεία: «DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ Α.Ε.»
την Εταιρεία: «PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS SOLUTIONS A.E. ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»
την Εταιρεία: «PLANET AE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

Τα ανωτέρω Μέλη – Αντισυμβαλλόμενοι της Συμφωνίας Πλαίσιο για την εκτέλεση του Υποέργου ‘Υπηρεσίες Εξειδικευμένης Τεχνικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης για τη Θεματική Περιοχή 2 «Υποστήριξη στον αναλυτικό σχεδιασμό και ωρίμανση παρεμβάσεων ή έργων στην κατάρτιση προκηρύξεων στη διενέργεια διαγωνισμών και στη σύναψη συμβάσεων» της της υπ’ αριθμ. 1647 Συμφωνίας Πλαίσιο για το Έργο: «Υπηρεσίες εξειδικευμένης τεχνικής και επιχειρησιακής υποστήριξης των Δράσεων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας» (Α/Α Πρόσκλησης 1), καλούνται με την παρούσα όπως υποβάλουν κλειστή εξατομικευμένη Προσφορά με κριτήριο ανάθεσης την «Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής», για τη σύναψη της Εκτελεστικής Σύμβασης, όπως αναλυτικά περιγράφεται στο συνημμένο τεύχος της Πρόσκλησης το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.

2. Ο προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου, εκατόν τριάντα τριών χιλιάδων, επτακοσίων σαράντα τεσσάρων ευρώ και σαράντα λεπτών (1.133.744,40 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 914.310,00€ – ΦΠΑ: 219.434,40€).

3. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Τεύχους Πρόσκλησης.

Το πλήρες κείμενο του Τεύχους Πρόσκλησης θα καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και θα δημοσιευθεί στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). Η Προκήρυξη θα αναρτηθεί και στο διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Τα πλήρη έγγραφα του Τεύχους Πρόσκλησης διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας www.ktpae.gr.

4. Η παρούσα απόφαση θα υλοποιηθεί με τους όρους του συνημμένου Τεύχους Πρόσκλησης, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Απόφασης

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.