Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

«Ενέργειες Αναβάθμισης και επέκτασης της λειτουργικότητας της υφιστάμενης ψηφιακής πλατφόρμας του Προγράμματος “Τουρισμός για όλους 2024” 

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 2
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Τουρισμού
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Τουρισμού
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
100.000,00 € (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15 Απριλίου 2024
Πηγη Χρηματοδοτησης
ionio 2
Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης μέσω του Ειδικού Προγράμματος Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Αντικείμενο του έργου είναι η επέκταση της λειτουργικότητας, μέσω της υλοποίησης νέων υποσυστημάτων και της διεξαγωγής στοχευμένων ενεργειών αναβάθμισης, της υφιστάμενης ψηφιακής πλατφόρμας που θα υποστηρίξει την χορήγηση της οικονομικής διευκόλυνσης στο πλαίσιο του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» σε φυσικά πρόσωπα που τηρούν τις οριζόμενες στη σχετική διάταξη νόμου, στην προβλεπόμενη σε αυτήν Κοινή Υπουργική Απόφαση και στη σχετική πρόσκληση προϋποθέσεις, κατόπιν σχετικής τους ηλεκτρονικής αίτησης και επιλογής μέσω κλήρωσης.

Οι υπηρεσίες του Αναδόχου, στόχο έχουν τη διεύρυνση της λειτουργικότητας του συστήματος με την προσθήκη νέων υποσυστημάτων και διεπαφών αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του Προγράμματος εν τω συνόλω, με την παροχή ευρείας τεχνικής υποστήριξης για επιμέρους πεδία όπως:

(1) η συνεχής θωράκιση του συστήματος από πλευράς κυβερνοασφάλειας ώστε να είναι δυνατή η αντιμετώπιση περιστατικών κυβερνοεπίθεσης με επικαιροποημένα μέσα και τεχνικές, ώστε να αποφευχθεί παραβίαση, απώλεια δεδομένων ή αναστολή λειτουργίας της υποδομής,

(2) ο τεχνικός έλεγχος και αναβάθμιση του υφιστάμενου συστήματος πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων και των επικαιροποιημένων αρχείων προς τις τράπεζες. Σημειώνεται πως η γενικότερη τεχνική υποστήριξη της διεκπεραίωσης των πληρωμών θα αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα της συγκεκριμένης ενέργειας έως τη λήξη του προγράμματος.

Μέσω της επικαιροποιημένης, αναβαθμισμένης και παραμετροποιημένης ψηφιακής πλατφόρμας οι πολίτες, αφού υποβάλουν αίτηση, μέχρι την ημερομηνία που ορίζεται σε σχετική Ανακοίνωση της ΚτΠ Μ.Α.Ε., θα έχουν τη δυνατότητα να επιθεωρήσουν την κατάσταση της αίτησής τους και να αποστείλουν δικαιολογητικά εφόσον εντάσσονται σε ειδική κατηγορία δικαιούχων που το απαιτεί, μετά και τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.