Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Συντήρηση των έργων του Εθνικού Ποινικού Μητρώου και του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Διαδικασίας – Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.Π.Π. 

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 5
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Δικαιοσύνης 
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Δικαιοσύνης 
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
2.891.782,90 € (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4 Ιανουαρίου 2024
Πηγη Χρηματοδοτησης
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Το αντικείμενο του έργου αφορά την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης-συντήρησης και υπηρεσιών SLA (Service Level agreement – Συμφωνία Επιπέδου Παρεχόμενων Υπηρεσιών) διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης, άρτιας και βέλτιστης λειτουργίας του Εξοπλισμού & Έτοιμου Λογισμικού και των εφαρμογών, των έργων του Εθνικού Ποινικού Μητρώου και του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Διαδικασίας – Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.Π.Π. του Εξοπλισμού & Έτοιμου Λογισμικού του έργου ΟΣΔΔΥ-ΠΠ Α’ .

Ειδικότερα το αντικείμενο του έργου αφορά την υλοποίηση των ακολούθων δράσεων :

1) Λειτουργική Ενότητα 1 (ΛΕ1) : Συντήρηση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινική Διαδικασίας – Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.Π.Π Α’ Φάση

Η δράση αυτή αφορά την υποστήριξη- συντήρηση του εξοπλισμού και Έτοιμου Λογισμικού που προσφέρθηκαν στον πλαίσιο του έργου – Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.Π.Π Α’ Φάση και στοχεύουν στη διασφάλιση της απρόσκοπτης, άρτιας και βέλτιστης λειτουργίας τους υπό συγκεκριμένο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών (SLA).

2) Λειτουργική Ενότητα 2 (ΛΕ2) : Συντήρηση του Εθνικού Ποινικού Μητρώου(ΕΠΜ)

Η δράση αυτή αφορά την υποστήριξη- συντήρηση του κεντρικού και περιφερειακού εξοπλισμού, Έτοιμου Λογισμικού και εφαρμογών που προσφέρθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Εθνικό Ποινικό Μητρώο» καθώς και στο πλαίσιο των αριθ. 37/2020. 64/2021 και 44/2022 συμβάσεων συντήρησης του συστήματος ΕΠΜ/ECRIS και στοχεύουν στη διασφάλιση της απρόσκοπτης, άρτιας και βέλτιστης λειτουργίας τους υπό συγκεκριμένο επίπεδο παρεχόμενών υπηρεσιών (SLA).

 

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Δεν υπάρχουν σχετικά έγγραφα
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.