Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

Προμήθεια εξοπλισμού για την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε επιλεγμένους Φορείς του Δημόσιου Τομέα 

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 5
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
3.491.914,40 € (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13 Μαΐου 2022
Πηγη Χρηματοδοτησης
ΚΤΠ Ελλάδα 2.0 banner
ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2.0»
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Το αντικείμενο της Σύμβασης αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία συσκευών αδιάλειπτης παροχής ρεύματος UPS, σε επιλεγμένους Φορείς του Δημοσίου Τομέα.

Ειδικότερα το έργο αφορά σε:

  • προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία συσκευών UPS σε επιλεγμένους Μικρούς – Μεσαίους – Μεγάλους Φορείς καθώς και σε επιλεγμένους Ασύμμετρους Φορείς (κατηγοριοποίηση σύμφωνα με την ορολογία του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ), για την προστασία του εξοπλισμού Πρόσβασης / ασφάλειας και τηλεφωνίας.
  • προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία συσκευών UPS σε επιλεγμένους Φορείς, για την προστασία του εξοπλισμού του στούντιο τηλεδιάσκεψης (που θα έχει εγκατασταθεί στα πλαίσια του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ).
  • προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία συσκευών UPS σε επιλεγμένους Φορείς, για την προστασία του εξοπλισμού του στούντιο τηλεπαρουσίας (που θα έχει εγκατασταθεί στα πλαίσια του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ).
  • υπηρεσίες συντήρησης των υποδομών αυτών κατά τη λειτουργία του Έργου.
Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.